Ankaralı genç işadamlarından Maliye Bakanı Şimşek'e ziyaret

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD)'nin yönetim kurulu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret etti. Görüşmede...

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD)'nin yönetim kurulu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret etti. Görüşmede Van’da meydana gelen deprem konusunda bölgenin afet bölgesi olması nedeniyle istismara açık olduğunu konusunu gündeme getiren heyet, Güneydoğu Anadolu bölgesinde petrol ve vergi kaçakçılığının artığını ileri sürdü.
ANGİAD Başkanı Abdullah Değer, Bakan Şimşek’e bölgeye yeni bir petrol rafinerisi kurulması talebini de iletti. Bölgede vergi ve petrol kaçakçılığının giderek artış gösterdiğini belirten Değer, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri, coğrafi olarak kaçakçılığa ve istismara açık olduğu için yoğunluklu olarak vergi ve petrol kaçakçılığının yapıldığını biliyoruz. Van’da meydana gelen deprem de bu hassasiyeti artırıyor.” dedi. Değer, bölgede kurulacak rafinerinin kaçakçılığı azaltırken, istihdama da büyük katkıları olacağını dile getirdi.
Bakan Şimşek de Somali için topladığı yardımların ardından Van depremi için yardım kampanyası düzenleyen ANGİAD’ın çalışmalarını dikkatle takip ettiğini belirterek, ANGİAD’ı Ankara ve Türkiye için yaptığı sosyal sorumluluk çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz