Ankaralı Kuyumcular Için Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

 Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Ankara'daki esnaflar için "Kuyumculuk Sektöründe Rekabet Ortamı" konulu bilgilendirme toplantısı organize etti.

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Ankara'daki esnaflar için "Kuyumculuk Sektöründe Rekabet Ortamı" konulu bilgilendirme toplantısı organize etti. ANKESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası tarafından "Kuyumculuk Sektöründe Rekabet Ortamı" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. ANKESOB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Ankara’da kuyumculuk sektöründe hizmet veren esnaflar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, kuyumculuk sektöründe rekabetin önemini vurgularken, Rekabet Uzmanı Çağlar Deniz Ata da ticaretin olduğu yerde, rekabetin kaçınılmaz olduğunu kaydetti. Ata, mal ve hizmet piyasalarındaki rekabetçi sürecin tehdit edilmeden korunması gerektiğini belirterek, "Kuyumcu oda ve derneklerimiz sabit ve minimum fiyat açıklayamazlar, ancak tavsiye niteliğinde, rekabetin koşulları çerçevesinde maksimum fiyat açıklayabilirler" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: