Ankaralı Oğuzhan Yakalı, Samet Aybaba'dan Kendisini Takıma Almasını Istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve futbolcu Oğuzhan Yakupoğlu Uluslararası Omurilik Federasyonu Derneği’nde (UOMF) çocuklarla...

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve futbolcu Oğuzhan Yakupoğlu Uluslararası Omurilik Federasyonu Derneği’nde (UOMF) çocuklarla buluştu.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma için Ankara’ya gelen Beşiktaş kafilesinden Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve futbolcu Oğuzhan Yakupoğlu anlamlı bir ziyarete imza attı.

Samet Aybaba ve Oğuzhan UOFD’e çocuklarla bir araya gelerek bol bol imza dağıttı çocuklarla fotoğraf çektirdi. Dernek Başkanı Yıldırım Yılmazoğlu, Beşiktaş takımının bu yılki ‘Feda’ sloganına vurgu yaparak bir feda yapmak istediklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Çocuklar için günün anısına tüm futbolcuların imzaladığı siyah-beyazlı formayı dernek başkanı Yılmazoğlu’na veren Aybaba, "Arkadaşlarla birlikte olmak için buradayız." dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Oğuzhan Yakalı isimli bir çocuğun Samet Aybaba’dan kendisini takıma almasını istemesi ise Teknik Direktör Samet Aybaba’yı şaşırttı. Seri adımlarla Aybaba’nın yanına giden Oğuzhan Yakalı, "Beni ikinci takıma alır mısınız? Ben çok iyi top oynarım. Beni takıma alın." dedi.

Teklife şaşıran Aybaba ise, "Tabi alırım. Senin için her şeyi yaparım. Sana telefon numaramı veririm. Ne gerekiyorsa yaparım." cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: