Ankaralılar Uçurtma Şenliğinde Buluştu

Ankaralılar, Batıkent'teki uçurtma şenliğinde bir araya geldi. Yüzlerce uçurtma gökyüzünü adeta karnaval yerine çevirdi.Yenimahalle Belediyesi...

Ankaralılar, Batıkent'teki uçurtma şenliğinde bir araya geldi. Yüzlerce uçurtma gökyüzünü adeta karnaval yerine çevirdi.

Yenimahalle Belediyesi Çocuk Kent Konseyi, Batıkent Adnan Kahveci Parkı’nda uçurtma şenliği düzenledi. Uçurtmaların Yenimahalle Belediyesi tarafından dağıtıldığı uçurtma şenliği kimi zaman rüzgarın azizline uğrasa da güzel havanın tadını çıkarmak için kendilerini dışarıya atan çocuklar ve aileler eğlence dolu bir gün geçirdi. Çocukların ve ailelerinin uçurtma uçurduğu şenlikte bazı uçurtmalar birbirine dolandı. Bazı çocuklar ise uçurtma uçurmak için ailelerinin yardımını aldı.

Reklam
Reklam

Yenimahalle Belediyesi Çocuk Kent Konseyi Meclis Başkanı Zeynep Güneytepe, organizasyonu kendilerinin düzenlediğini belirterek şenliği çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak düşündüklerini söyledi. Güneytepe, “Önemli olan kardeşliği, dostluğu, sevgiyi paylaşabilmek” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi üyesi Furkan Eker ise, gün boyu çalıştıkları halde hiç yorulmadıklarını kaydederek, projelerinin devamının geleceğini ifade etti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür eden Eker, "Bu etkinliği çocukların daha güzel günler görmesi dileğiyle yaptık” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: