Ankara'nın Dikmen'i son bölüm kahkahaya boğdu

İlgiyle izlenen dizi Ankara'nın Dikmen'i 21. bölüm ile atv ekranlarından izleyiciyle buluştu. 21. bölümde Dikmen ve Sıla buluşmak için anlaştılar ancak yaşanan olan bir olay buna engel oldu.

Ekranların sevilen dizisi Ankara'nın Dikmen'i son bölümü ekrana geldi. Ankara'nın Dikmen'i cuma akşamı 20.00'de atv ekranlarından izleyiciyle buluştu. Son bölümde Tilbe'ye kahvaltı hazırlama görevi düştü. 21. bölümde Dikmen hala Sıla'nın Zirek'le kardeş olduğunu hala bilmiyordu.

Tahliye'nin yokluğunda sabah kahvaltı hazırlama görevi Tilbe'ye kaldı. Fakat mutfakla hiçbir ilgisi olmayan Tilbe mutfağın altını üstüne getirdi. Ankara'nın Dikmen'i son bölümde bunun üzerine eve yeni hizmetçi almaya karar verdi. Bu hizmetçi kim olacak merak konusu oldu.

Tilbe'nin annesi Mürvet hanım, kızının aklına girerek Latif'in ev üzerindeki yüzde elli hissesini Tilbe'nin üzerine yapmasını istedi. Ankara'nın Dikmen'i 20. bölümde Latif başta bunu istemese de düşündükten sonra kararını verdi fakat Dikmen'le konuşunca fikri değişti. Dikmen ve Sıla buluşmak için sözleştiler. Dikmen, Sıla'nın Zirek'in kız kardeşi olduğunu hala bilmiyordu. Dikmen buluşmaya giderken kaza geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.