Ankara’nın En Eski Bakkalı Şükrü Küçükayan 85 Yaşında Vefat Etti

Ankara’nın en eski bakkallarından aslen Kayserili Erciyes Bakkal’ın sahibi Şükrü Küçükayan 85 yaşında hayatını kaybetti.Altındağ...

Ankara’nın en eski bakkallarından aslen Kayserili Erciyes Bakkal’ın sahibi Şükrü Küçükayan 85 yaşında hayatını kaybetti.

Altındağ ilçesi Kale Mahallesi Ulucanlar Caddesi 43 numaralı dükkanda 60 yıldır bakkallık yapan Şükrü Küçükayan 85 yaşında hayatını kaybetti. Küçükayan, Ulucanlar Yeni Cami’de öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara Bakkallar Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile GİMAT Toptancılar Derneği yöneticileri ile çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.

Reklam
Reklam

Küçükayan’ın Ankara’nın en eski bakkallarından olduğunu belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “En büyük özelliği sabahın erken saatinde kalkar ve besmele ile dükkânını açar ve rızkını arardı. Daha düne kadar hiç doktora gitmemiştir. AVM’lere, marketlere, gros marketlere ve süpermerketlere yenik düşmeyen, aynı adreste 60 yıldır bakkallık yapan Şükrü Küçükayan hayata yenik düştü. Kendisine Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: