Ankara'nın yöresel ev yemekleri yarışma ile tanıtıldı

Ankara’nın yemek kültürünü ve çeşitliliğini vurgulamak ve tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla “Ankara Yöresel Ev Yemekleri...

Ankara’nın yemek kültürünü ve çeşitliliğini vurgulamak ve tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla “Ankara Yöresel Ev Yemekleri Beceri Yarışması” düzenlendi. Dünya Turizm Günü’nde düzenlenen yemek yarışması Jw Marriott Hotel’de gerçekleşti.
Amatör yarışmacıların Ankara ve çevresine ait yöresel yemekleriyle katıldığı yarışma çorbalar, etli yemekler, zeytinyağlılar, hamur işleri, pilav ve tatlılardan oluştu.
Birbirinden güzel yemeklerin yer aldığı yarışmada, jüri üyeleri ilk üçü belirlemekte zorlandı. Dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken, birinci olan yarışmacıların ödülünü Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz