Ankaraspor Konyaspor'u Jaba ile geçti

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında Brezilyalı yıldızı Jaba'nın 4 gol attığı maçta Konyaspor'u 4-2 mağlup etti.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Ankaraspor standartlarının dışında bir maç oynadıklarını belirterek, "Bugüne kadar oynadığımız maçlarda atmadığımız kadar gol atıp, yemediğimiz kadar da gol yedik. Ligde takımların puanları birbirine çok yakın. Mümkün olduğu kadar maç kazanarak gerilimden kurtulmak istiyorduk. Bugün rüya gibi bir maç oynadık" dedi.

Reklam
Reklam

Kocaman, karşılaşmanın ikinci yarısında Hürriyet'e yapılan hareketin kırmızı kart olması gerektiğini belirterek, maçın başında Konyaspor'un itiraz ettiği penaltı pozisyonunun ise doğru olabileceğini söyledi. Kocaman, 4 gol atan Jaba'yı da kutlayarak bundan sonraki haftalarda aynı performansı beklediklerini söyledi.

Mavi-beyazlı oyuncular Jaba ile Fırat Akkoyun da, Konyaspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve sonuçta 4 gollü bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, çok basit goller yediklerini ifade ederek, "Gol pozisyonu fazla bir maç oldu. İlk yarı çok basit gol yedik, ikinci yarı tempoyu yakaladık ve golleri erken bulduk. Daha sonra pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. 3-2 geriye düştükten sonra gol atmak için ileriye çıktığımızda 4. golü yedik. Bugün iki takımda iyi mücadele etti. Bu kadar gol kaçırıp kalemizde yaşanan bu kadar az pozisyonda bu kadar gol yersek maçı kazanamayız" diye konuştu.

Konyasporlu futbolcular Volkan Çekiç ve Oğuzhan Bahadır ise Ankaraspor karşısında iki farklı geriye düşmelerine rağmen beraberliği yakaladıklarını, ancak sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam