Ankaraspor'a Belçika PRO Lig’den Golcü

Ankaraspor A.Ş. dış transferde Belçika Pro Lig takımlarından Lierse’nin golcüsü Christian Pouga’yı 3 yıllığına renklerine...

Ankaraspor A.Ş. dış transferde Belçika Pro Lig takımlarından Lierse’nin golcüsü Christian Pouga’yı 3 yıllığına renklerine bağladı.

Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Ankaraspor A.Ş. teknik adam Osman Özköylü’yü takımın başına getirdikten sonra birbiri ardına da transferleri patlatmaya başladı. Mavi - beyazlı Başkent ekibi, son olarak Belçika Pro Lig takımlarından Lierse forması giyen Kamerunlu golcü oyuncu Christian Pouga’yı renklerine bağladı. 3 yıllığına Ankaraspor’a imza atan tecrübeli oyuncu, son olarak Belçika Pro Lig ekiplerinden Lierse’nin forması giymişti.

Reklam
Reklam

Türkiye’de özellikle Ankaraspor’da olduğu için memnuniyetini dile getiren tecrübeli oyuncu Christian Pouga transferiyle ilgili, Ankaraspor’a gelmekle çok iyi bir tercih yaptığını, çok güzel ve bir o kadar da profesyonel bir kulübe geldiğini söyledi.

Yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu konuda büyük bir yol kat ettiklerini ifade eden Ankaraspor A.Ş. Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise yaptığı açıklamada, "Ankaraspor olarak gerçekten altından kalkılması güç işler yapıyoruz. Allah’ın izniyle de bunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik direktörümüz hep birlikte el ele verdik ve Ankaraspor’u tekrar ayağa kaldırıp takımımızın hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşıyacağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: