"ankara'yı Yaşamak" Projesi

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından, Ankara'nın Turizm Potansiyelinin Harekete Geçirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenen "Ankara'yı...

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından, Ankara'nın Turizm Potansiyelinin Harekete Geçirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenen "Ankara'yı Yaşamak" projesiyle Ankara'ya gelen yerli ve yabancı turist sayısında artış sağlanması amaçlanıyor.

Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneği (ANGİKAD) ve SKAL İnternational Ankara işbirliği ile yürütülmekte olan "Ankara'yı Yaşamak" isimli projenin tanıtım toplantısı, Ankara Swiss Otel'de gerçekleştirildi. Ankara Kalkınma Ajansı yetkilileri ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar'ın katıldığı toplantıya, ANGİKAD üyeleri olan girişimci iş kadınları ve Skal İnternational Ankara üyeleri, turizm sektöründe çalışan yöneticiler katıldı. Programda konuşan Acar, Ankara Valiliği'nin üç unsuru önemsediğini belirterek, "Bunlardan birincisi güvenlik, ikincisi Kalkınma Ajansı, üçüncüsü ise turizm" dedi.

Reklam
Reklam

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından, Ankara'nın Turizm Potansiyelinin Harekete Geçirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenen "Ankara'yı Yaşamak" projesi, Ankara'nın turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik olarak ANGİKAD ve Skal İnternational Ankara işbirliği ile yürütülüyor. 2013 yılında tamamlanması planlanan proje kapsamında, Ankara'nın güncel potansiyelini tanıtan 'Başkentin Turizm Kitabı' hazırlanacak ve ulusal seyahat acenteleri için Ankara'nın yeni ve farklı turizm alanlarının tanıtımları yapılacak. Başkente gelen yerli ve yabancı turist sayısında artış sağlanması beklenen proje, aynı zamanda turizm ve yan sektörlerinde faaliyet göstermekte olan kadın girişimcilerin de bir araya gelmelerini ve sektördeki rekabet güçlerinin artırılmasını öngörüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: