ANKESOB'dan Eğitim Semineri

 Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, "İşçi sağlığı ve güvenliği konusunda ilgili taraflarla işbirliğine her zaman hazırız. Bu konuda yapılacak eğitici, geliştirici çabalara katkı vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, "İşçi sağlığı ve güvenliği konusunda ilgili taraflarla işbirliğine her zaman hazırız. Bu konuda yapılacak eğitici, geliştirici çabalara katkı vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi. ANKESOB'dan yapılan açıklamaya göre, Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Semineri, ANKESOB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yiğiner, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'na ilişkin toplantı düzenlediklerini ve kanunun iyi anlaşılarak, doğru şekilde uygulanmasına büyük önem verdiklerini ifade etti. Yiğiner, ANKESOB'a bağlı odaların yaptırılması zorunlu olan bazı analiz, plan ve eğitim çalışmalarının birlik tarafından yaptırıldığını da belirterek, şunları kaydetti: "Odalarımızın dışarıya açılan penceresi olan genel sekreterlerimiz esnaf teşkilatımızda önemli bir konuma sahip. Üyelerimizle olan ilişkilerimizin aynası olan sizler, esnaf ve sanatkarımıza yönelik her türlü sorununuzu birliğimize bildiriniz. Şurası unutulmamalıdır ki; bildirmezseniz bilemeyiz, bilmezsek çözemeyiz. Kamu kurumu niteliğinde olan esnaf ve sanatkar odalarımızın bir üst kuruluşu olmanın sorumluluk ve bilinciyle işçi sağlığı ve güvenliği konusunda ilgili taraflarla işbirliğine her zaman hazırız. Bu konuda yapılacak eğitici, geliştirici çabalara katkı vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu tür eğitimleri çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği açısından önemsiyoruz." Eğitim çalışmalarının personellerinin iş yaşam kalitesini arttıracağına işaret eden Yiğiner, üretimde ve hizmette de esnaf ve sanatkarın standardını yükselteceği değerlendirmesinde bulundu. Açıklamada ayrıca, söz konusu eğitim programı kapsamında, öğretim görevlilerinin yanı sıra diğer yetkililerin de sunum yaptığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: