"Anketlere güvenmiyoruz"

Orman Bakanı Nami Çağan, "Anketlere güvenmiyoruz, gerçek anket 3 Kasım'da ortaya çıkacak" dedi.

Edirne'nin ünlü peynirinin daha bilimsel yöntemlerle işleneceği Dereköy Süt Entegre Tesisi'nin açılışını yapmak ve Ceviz Fidanı dikmek için Edirne'ye gelen Bakan Çağan, ilk olarak Edirne Valisi Fahri Yücel'i makamında ziyaret etti. Ardından Orman Bakanlığı - Orköy Genel Müdürlüğü'nce verilen (ORKÖY) krediler ile yaptırılan SS Dereköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi günde 10 ton kapasiteli Entegre Süt Tesisi ile Uzunköprü Cumuhriyeti İlköğretim Okulu'nun açılışını yaptı. Cevizle ilgili Anadolu'da başlatılan kampanyaya en olumlu yaklaşımın Trakya'da geldiğini belirten Çağan, göreve başladığında bütçenin sınırlı olduğunu ifade ederek, bireysel kredilerle de orman köylüsünü desteklediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Bazı çevrelerin DSP'yi görmek istemediklerini de sözlerine ekleyen Çağan, "Anketlere güvenmiyoruz. Gerçek anket, 3 Kasım'da ortaya çıkacak. Parti olarak onur mücadelemizi sürdürüyoruz. Başta seçimi istememekle birlikte seçimin yapılması yönünde oy kullandık" dedi.

Genel Başkanlık için adının geçtiğinin hatıraltılması üzerine Çağan, "Partiyi yeniden bölecek ölçüde yarışa gidilmez, mutlaka uzlaşılır ve partimiz oyuna devam eder. Arkadaşlarımız arasında karar verir, genel başkanımızı seçeriz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: