ANKİSAD Üyeleri Dünya Ticaret Köprüsü'nden Mutlu Döndü

Dünya Ticaret Köprüsü 2012'ye katılan Ankara İşadamları ve Sanayiciler Derneği (ANKİSAD) üyeleri zirveden mutlu döndü....

Dünya Ticaret Köprüsü 2012'ye katılan Ankara İşadamları ve Sanayiciler Derneği (ANKİSAD) üyeleri zirveden mutlu döndü. ANKSİAD Başkanı Harun Akça, "Stantlara olan yoğun ilgi ve ikili iş görüşmelerindeki ticari faaliyetlerin olumlu geçmesi bizi memnun etmiştir." dedi.

Zirvede inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili sektörlerinde katılımcılar yurt dışından hedef sektörlerdeki alıcılarla ticaret yapma fırsatı bulan işadamları, Ankara ve tüm Türkiye’den TUSKON üyeleri yabancı işadamlarıyla 25 bin iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu İşadamları Federasyonu(ANFED)'yla Ankaralı işadamları bu organizasyona götüren ANKİSAD, özellikle üyelerine alternatif pazarlar konusunda yol gösterdi. Afrika ve Orta Asya Cumhuriyetleri ile ciddi ikili iş görüşmeleri yapan dernek üyeleri, zirveden memnun ayrıldı.

ANKİSAD Başkanı Harun Akca, "Stantlara olan yoğun ilgiden ve ikili iş görüşmelerindeki ticari faaliyetlerin olumlu geçmesi bizi memnun etmiştir. TUSKON’un bütün organizasyonlarına katılmaya çalışıyoruz ve yakaladığımız yeni pazarlarla büyümeyi ve ülke ekonomisini kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: