ANKİSAD’dan işadamlarına işçi güvenliği semineri

Ankara İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD), üyelerini işçi hakları ve güvenliği ile ilgili konularda...

Ankara İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD), üyelerini işçi hakları ve güvenliği ile ilgili konularda bilgilendiriyor. Dernek başkanı Harun Akca, eğitimlere işverenlerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.
Harun Akça konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İşverenler, işyerlerinde sağlıklı ve güvenli çalışma ortamının tesis edilmesi için gerekli önlemleri almakla yükümlüler. Bu amaçla, işverenleri çalışanlar ve yasal hak ve sorumluluklar konusunda bilgilendirmek, onların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ve bunlarla ilgili alınması gerekli tedbirler konusunda işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği eğitim programlarını hazırlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz