Anlamlı Kampanyaya Şimdiden 10 Bin Kişi Başvurdu

NT Mağazaları Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen ‘Afyon Efendimizin (sav) Nurlu Hayatını Okuyor’ kampanyasına her kesimden...

NT Mağazaları Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen ‘Afyon Efendimizin (sav) Nurlu Hayatını Okuyor’ kampanyasına her kesimden destek geliyor. Kampanya kapsamında düzenlenen yarışmaya şimdiden başvuruların sayısı 10 bini aştı. 21 Nisan 2013 günü yapılacak sınav için başvurular www.afyonokuyor.com sitesinden yapılıyor.

Afyonkarahisar NT Mağazası Müdürü Tacettin Saka, yarışma kitabı olarak belirlenen ‘Efendimizin Nurlu Hayatı’ kitabının rekor kırdığını söyledi. Saka, “Bu Peygamberimiz Hz Muhammed’e (SAV) olan teveccühten başka bir şeyle açıklanamaz. İnsanlığın İftihar Tablosu Hz. Muhammed aradan asırlar geçmesine rağmen dipdiri ve taptaze yaşıyor. Bütün insanlık için ideal bir örnek olan Efendimizin getirdiği mesaj bir huzur kaynağı. Zaman yaşlanıyor, ihtiyarlıyor; bazı düşünceler eskiyip köhneleşiyor ve tarihe karışıyor. Fakat Nebiler Serveri'nin açtığı çığır, her gün açan bir tomurcuk gibi daima yenilenip tazeliğini koruyor.” dedi.

Reklam
Reklam

İnternet üzerinden başlayan başvuruların iki kategoriden oluştuğunu ifade eden Saka, halk ve öğrenci bölümlerinde yapılacak yarışmalar sonrasında ilk 100’e girecek olanlara çeşitli hediyeler verileceğini belirtti. Saka, halk kategorisinde en büyük hediyenin umre hediyesi olduğunu, bunun dışında ev eşyaları, elektronik eşyalar, telefon, hediye çekleri, bilgisayar olmak100’e yakın hediye verileceğini anlattı. Tacettin Saka, düzenlenen etkinliğin bir ilk olduğunu belirterek, yarışmaya ilköğretim 6’ncı sınıftan itibaren öğrencilerle birlikte, halktan isteyenlerin herkesin katılabileceğini anlattı.

NT Mağazaları tarafından düzenlenen yarışmada İlahiyatçı Yazar Ümit Kesmez’in ‘Efendimizin Nurlu Hayatı’ isimli kitabından sınav yapılacak. Kampanya, Afyonkarahisar genelindeki bütün ortaokul ve ortaöğretim okullarındaki öğrencilerin dikkatini kitaba çekmeyi, okuma alışkanlığı kazandırmayı, yetişkinler de dahil olmak üzere tüm Afyonkarahisar halkının ve üniversite öğrencilerinin okumaya olan ilgisini artırmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: