Anne-çocuk Okulda

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında, Ordu’da öğrenciler dersteyken anneleri de aynı okulda...

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında, Ordu’da öğrenciler dersteyken anneleri de aynı okulda çocukları dersten çıkana kadar halk oyunu dersi alıyor.

Ordu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda çocuklarını okula getiren veliler, Ordu Halk Eğitim Merkezi’nin usta öğreticisinden halk oyunu öğreniyor. Halk oyunları öğretmeni Göknur Didinir, çok güzel bir ortam olduğunu belirterek, "Çocuklar dersteyken biz de velilerimize Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında halk oyunları dersi veriyoruz. Çocukları derse giriyor. Burada veliler ile Yaklaşık 2-3 saat çalışıyoruz. Çok güzel oluyor. Çok güzel bir ortam bu sayede velilerde bir birleriyle kaynaşıyorlar. Çünkü hepsi farklı sınıfların velileri. Çok güzel bir ortam var” dedi.

Reklam
Reklam

Halk oyunları dersi alan veli Pınar Şahin ise, “Bizim için çok güzel oldu. Çocuklarımızı okula getiriyoruz. Biz de burada bir şeyler öğrenmeye çalıyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: