Anne final incelemesi: Final bölümünde büyük yüzleşme!

Anne final bölümüyle bu akşam ekranlara veda etti. Dizinin final sahnesi, dizinin genel teması gibi duygusal sahnelere ev sahipliği yaparken Cengiz - Şule yüzleşmesi dizinin final bölümüne damgasını vurdu. Anne dizi finali içerisinde finale özel hangi sahneler gerçekleşti, Şule Cengiz'i öldürebildi mi sorularının yanıtını, Anne dizisi final bölümü incelemesini ve Anne final izleme linkini haberimizden takip edebilirsiniz.

Anne final bölümünde de Cengiz, Turna’nın mirasının peşinde Cengiz'in her geçen bölüm çektirdiği eziyetler, Turna’nın bitmeyen acıları, Zeynep’in çırpınışları, Şule’nin yaşadığı ve yaşattığı hayalkırıklıkları birikti birikti ve final bölümünde “artık yeter” denecek seviyeye geldiğinde hiç beklenmedik bir şekilde son bulur. Şüphesiz bu olaydan final bölümünde herkes kendine düşen payı aldı. Zeynep dahil...

FİNAL BÖLÜMÜNDE ARTIK TURNA'NI DA TEHLİKEYE ATTI!

Cengiz, Zeynep ve Şule'nin hayatını, üstelik Turna'nın da hayatını riske atabilecek kadar gözü döndü ve ailesinden kalan mirasa sahip olmak istiyor. Ancak Anne final bölümünde, daha önce hiçbir bölümde bahsedilen bir detay var mirasla ilgili. Bu detay, final bölümünde Cengiz ile ilgili tüm yargıları hemen hemen değiştirebilecek kapasiteye sahip.

DİZİ FİNALİNDE CENGİZ-ŞULE YÜZLEŞMESİ

Anne dizi finali, Cengiz’in tehlikeli, zalim bir adam olduğu etiketiyle ilgili yeni bir algı başlattı. Finalde, birini öldürebilecek kadar ileri gitmesi herkesi tedirgin etti. Anne Zeynep, Turna’nın bir katille aynı evde yaşamasını final bölümünde de kabullenemedi. Bu gelişmeler Şule için de sabrının sonu oldu. Cengiz’i karşısına alıp dizi finalinde iyisiyle kötüsüyle tüm günahıyla yüzleşti. Anne dizisi Final bölümünde Şule bütün gerçekleri ortaya dökerken Cengiz ısrarla “masum” olduğunu söyler. Ve yine Şule’yi ikna etmeyi başarır. Şimdi ise Cengiz'in gerçekten bir zalim mi yoksa masum birisi mi algısı ortaya çıktı.