Anne-kız Ehliyet Sınavından 100 Tam Puan Aldı

Kırşehir’de anne ile kızı girdikleri ehliyet sınavından tam puan alarak, sürücü kursu tarafından çeyrek altın...

Kırşehir’de anne ile kızı girdikleri ehliyet sınavından tam puan alarak, sürücü kursu tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildiler.

Yeni Murat Sürücü Kursu kursiyerleri Ayşe Durmaz ve kızı Bengü Durmaz’ı başarılarından dolayı çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Kırşehir’de ikamet eden anne ile kızı girdikleri motor, trafik ve ilk yardım derslerinden tam puan alarak yılın en iyi sürücüsü olmaya hak kazandı. Kırşehir’de faaliyette bulunan Özel Murat Sürücü Kursu'na ehliyet almak için başvuran anne ile kızı yaklaşık iki aylık eğitimin sonunda istenilen başarı düzeyinin üstünde başarı kazandı. Anne Ayşe Durmaz’ın girmiş olduğu derslerden tam puan alması kurs yönetimini harekete geçirdi. Direksiyon hocası Veli Koca tarafından Durmaz’a çeyrek altın takdim edildi.

Reklam
Reklam

Sürücü kursunun kurucusu Şaban Ekici, “Kursiyerlerin hem yazılı hem de uygulamalı alanda istediğimizin üstünde başarı göstermesi bizleri gururlandırıyor. Her kursiyerimize önemle kursa hazırlanmalarını söylüyoruz. Amacımız sadece ehliyet vermek değil. Onların teoride olduğu kadar pratikte de iyi olmaları bizler için son derece önemli.” dedi.

Ekici, tam puan alan her öğrencinin mutlaka kurs tarafından ödüllendirileceğinin de bilinmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: