Anne Ve 3 Çocuğu Yan Yana Toprağa Verildi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, evinde öldürülen anne ve 3 çocuğu, kılınan cenaze namazlarının ardından yan yana...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, evinde öldürülen anne ve 3 çocuğu, kılınan cenaze namazlarının ardından yan yana toprağa verildi.
Anne ile Aysima bebek bir tabuta, Görkem ile Gökdeniz de başka bir tabuta konuldu. Toprağa verilmeleri sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Baba Ramazan G. tarafından öldürüldüğü iddia edilen, Aysel G. (25), çocukları Gökdeniz (6), Görkem (5) ve 45 günlük Aysima bebeğin cenazeleri, İzmit Asli Mezarlık Morgu’ndan alınarak Kandıra’nın Kubuzcu köyüne bağlı Böcekler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Bu esnada yakınları gözyaşlarına boğuldu ve sinir krizleri geçirdi. Öğle namazına müteakip köy mezarlığının girişinde cenaze namazı kılındı. Anne ile Aysima bebek bir tabuta, Görkem ile Gökdeniz de başka bir tabuta konularak, namazları kılındı. Ardından köy mezarlığında yan yana toprağa verildiler.

Reklam
Reklam

İzmit Kocatepe Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi 64. Sokak'taki bir binanın giriş katında bulunan dairede, önceki gün gece, anne ve 3 çocuğu ölü bulunmuştu. Anne Aysel G.’nin vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmamıştı. Odada bulunan fare zehrinin, annenin ölümüne neden olabileceği ihtimali üzerinde durulmuştu. 6 yaşındaki Gökdeniz ve 5 yaşındaki Görkem’in bıçak ve başka bir delici aletle öldürüldüğü tespit edilmişti. 1 aylık Aysima bebeğin vücudunda ise herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadığı için açlıktan öldüğü ifade edilmişti. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli baba Ramazan G. dün gece yakalanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: