Anneler Bu Beşiğe Bayılacaksınız!

Çevre dostu, organik, el yapımı,hafif bu beşiği görmeden alışverişe çıkmayın...

Günümüzde, küresel ısınma, çevre sorunları ve dünyanın korunması gibi sorunları artması “Yeşil Yaşam”a olan eğilimi giderek artırıyor. Bundan yola çıkan

www.greengoods.com.tr internet sitesi, annelerin, bebeklerine ve çocuklarına gönül rahatlığıyla satın alabilecekleri tüm ürünleri bir araya topladı.

"Greengoods" ekibinin seçtiği ürünlerin tümü hem materyal hem de üretim sürecinde insana ve doğaya saygıyı esas alıyor. Öyle ki, bu seçimler hem yurtiçindeki hem de yurtdışındaki markalar incelenerek, çevre dostu, organik, geri dönüşümlü, doğal, el yapımı ve non toksiklik özelliklerine sahip olanlar arasından büyük bir dikkat ve özenle yapıldı.

Reklam
Reklam

Tüm ürünler uluslararası bağımsız sertifika kurumları tarafından üretim aşamasından evinize gelene dek temiz, doğaya zarar vermeyen, geri dönüşümlü, organik, toksik madde içermeyen bir üretimden geçtiğini size ifade eder.



Çocuklar için plastiğe alternatif karton masa ve sandalye

Üzerinde 140 kg taşıyabilen eko-karton malzemeden üretilmiş masa ve sandalyeler aynı zamanda saklama kutusu görevi de görüyor. Çocuklarınızın üzerine kolayca karalama yapabileceği, resim çizebileceği bu ürünler dilediğinizde nemli bir bezle silinerek temizlenebiliyor.

Bu beşikle seyahate bile gidilir

Tamamen ekolojik sıkıştırılmış kartondan elde edilmiş ve sadece 5 kg. ağırlığındaki bu beşik, bebeğinizin ilk altı ayında size büyük kolaylık sağlıyor. Hafif ve katlanabilir dizaynı birkaç dakikada herhangi bir alete ihtiyaç duyulmadan sökülüp kurulmasına imkan tanıyor. Bu beşiği, evinizde başka bir odaya taşımak gerektiğinde kolaylıkla yapabilir hatta seyahatinizde yanınızda götürmek için tercih edebilirsiniz. Tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edilmiş, özel “yeşil” alev almaz ve non toksik koruyucu ile kaplanmış bu beşiğin 40 kg ağırlığı taşıdığı ise test raporlarıyla da kanıtlanmış.

Reklam
Reklam