Anneler En Güzelini Yapmak Için Yarıştı

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, ''En Güzeli Annemin Yemeği'' yarışması düzenlendi. Yarışmaya ilişkin...

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, ''En Güzeli Annemin Yemeği'' yarışması düzenlendi.

Yarışmaya ilişkin bir konuşma yapan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakmeyez, yarışmaya 96 kadının, 140 farklı yemekle katıldığını ifade etti. Bir yarışmacının en fazla iki yemekle jüri karşısına çıkacağını dile getiren Hakyemez, ilk 10'a giren yarışmacıları bugün açıklayacaklarını kaydederek '' Yarışmamızda kategorilerinde birinci olan yarışmacılara bin, ikincilere 750, üçüncülere de 500 TL ödül verilecektir. Belediyemiz tarafından düzenlenen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında yaşlılarımıza çorbalarımızı göndereceğiz.'' dedi.
Ayrıca 2011 yılında Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü'nün girişimleri sonucunda kurulan Kadın Kültür Sanat Merkezi elde ettiği başarı nedeniyle kent geneline yayıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: