Anneler Günü

İSTANBUL (A.A) - Pendik Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle "Benim Annem En Güzel Anne" yazılı fonun önünde anneler ve çocuklarını anı

İSTANBUL (A.A) - Pendik Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle "Benim Annem En Güzel Anne" yazılı fonun önünde anneler ve çocuklarını anı karede ölümsüzleştirerek ücretsiz fotoğraf çekimi yapacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 12 Mayıs Pazar günü ilçenin üç ana noktasında stant kurarak, anneleri bu özel günde bir araya getirerek fotoğraf çekimi gerçekleştirilecek.

Açıklamada, "Benim Annem En Güzel Anne" yazılı fonun önünde çekilecek fotoğraflar, anında baskısı yapılarak özel çerçeveleri içinde hediye edilecek.

Reklam
Reklam

Çekimlere katılmak isteyen anneler, Gazi Paşa Mahallesi Şelale Parkı, Çamçeşme Parkı ve Marina'da hazırlanan noktalarda sevdikleriyle poz verecek. İki yıldan beri sürdürülen etkinlik, Anneler Günü'nün yanısıra, Babalar ve Sevgililer Günü'nde de tekrarlanıyor.

Muhabir : Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: