"Anneler Günü"

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan. "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan. "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Özcan mesajında, annelerin sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlanması ve onlara hak ettikleri değerin gösterilmesi gerektiğini bildirdi.

Anne olmanın dünyanın en zor işlerinden birisi olduğunu vurgulayan Özcan, şunları kaydetti:

"Her türlü fedakarlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek dünyanın en zor görevini yerine getiren annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. İnsan, sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair hasletlerinin temelini anneden alır. Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir. Başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz anneleri olmak üzere, fedakarlık ve sabır timsali, dünyanın en kutsal sorumluluğunu sevgi ve şefkat duygularıyla yerine getiren Çankırılı annelerimizin yılda sadece bir gün değil, 365 gün aynı sevgi ile gönüllerde olması dileğiyle Anneler Günü'nü kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: