Anneler Günü...

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk Anneler Günü'nü kutladı.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk Anneler Günü'nü kutladı.

Uzun mesajında, annelerin dünyanın en kutsal varlıkları olduğunu belirterek "Annelerimiz, her zaman çok daha fazla saygı, sevgi ve ilgiyi hak ediyorlar. Yaşamın getirdiği tüm zorluklara katlanarak, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimizi yılın sadece bir gününde hatırlamak değil, hiç unutmamak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle, elleri cennet kokan tüm annelerimizin o mübarek ellerinden öpüyor, 'Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ise annelerin yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi besleyen, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğu kaydetti.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: