Anneler Günü

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, "Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz" dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, "Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz" dedi.

Üstün, "Anneler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, her zaman annelerin yanında olmak gerektiğini ifade ederek, "Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini, emeğini ve desteğini eksik etmeyen annelerimiz, sadece yılın bir gününde değil, her gününde sevgi, saygı ve minnet duygusuyla anacağımız en kıymetli varlıklarımızdır" diye konuştu.

Üstün mesajında şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Ancak onların yaşamlarını kolaylaştırmak, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin boynunun borcu ve sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, ebedi dünyaya intikal etmiş annelerimize de yüce Allah'tan rahmet diliyorum"

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: