Anneler Günü

EDİRNE (AA) - Aile ve toplum hayatının temel taşı olan annelerin, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlendiklerini belirtti.

EDİRNE - Aile ve toplum hayatının temel taşı olan annelerin, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlendiklerini belirtti. Duruer, Anneler GÜnü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, annelerin hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının ve saf bilginin tükenmez kaynağı olduğunu ifade etti. Annelerin yerlerinin doldurulamaz olduğuna dikkati çeken Vali Duruer, şunları kaydetti: "Anne, hayatta yeri doldurulamayan ve yokluğunda en fazla ihtiyaç duyulan tek varlıktır. Türk kadını, her zaman yardıma muhtaç olana el uzatan ve paylaşmayı seven kişilik özelliği göstererek; öncelikle insan, sonra da anne olarak sağlıklı nesiller yetiştirmiştir. Bizlerden hiçbir şeyi esirgemeyen fedakar annelerimiz yılın sadece bir gününde değil, 365 gününde de hatırlanmalıdır.Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin gününü kutluyor, her günlerinin özel gün tadında geçmesini temenni ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz