Anneler Günü hediyesi Forum Mersin’de hazırlanacak

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, bu yıl ’Anneler Günü’ için hazırladığı özel atölye çalışmalarında, annelerine paha biçilemez el emeği hediyeler hazırlamak isteyen minikleri ağırlayacak.11-12 Mayıs günlerinde Forum Mersin’i ziyaret eden 7-13 yaş arası çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilecek atölyelerde unutulmaz el emeği hediyelerini anneleriyle beraber hazırlama imkanı bulacak.

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, bu yıl ’Anneler Günü’ için hazırladığı özel atölye çalışmalarında, annelerine paha biçilemez el emeği hediyeler hazırlamak isteyen minikleri ağırlayacak.
11-12 Mayıs günlerinde Forum Mersin’i ziyaret eden 7-13 yaş arası çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilecek atölyelerde unutulmaz el emeği hediyelerini anneleriyle beraber hazırlama imkanı bulacak. Her iki gün de 14.00 - 18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek atölye çalışmaları, katılımcılara düş kapanı ve keçe çanta yapımını öğretecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz