Anneler Günü ne zaman, hangi gün kutlanacak? 2017 Anneler Günü...

2017 Anneler günü ne zaman kutlanacak sorusu merakla bekleniyor. Anneler Günü bu hafta mı sorusunun yanıtı ise artık belli oldu. Anneler Günü ne zaman ile birlikte Anneler Günü hediyeleri de sıklıkla aranıyor. Peki Anneler Günü bu hafta mı? İşte Anneler Günü ne zaman sorusunun cevabı?

Anneler Günü ne zaman sorusu mayıs ayı ile birlikte çok sorulur oldu. Birçok insan Anneler Günü ne zaman veya Anneler Günü hangi güne denk geliyor diye aratır oldu. Peki gerçekten Anneler Günü ne zaman kutlanacak? Anneler Günü hangi güne denk geliyor. İşte en güzel özel günlerden biri olan Anneler Günü detayları...

2017 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANACAK?

Dünyanın pek çok yerinde Anneler Günü kutlansa da ülkelere göre bu durum farklılık gösterebiliyor. Türkiye'de Anneler Günü Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanıyor. Yani 2017 Anneler Günü, Bu yıl Mayıs ayının ikinci 2. pazar günü olan 14 Mayısa denk geliyor. Anneler Günü yaklaştıkça herkes Anneler Günü ne zaman diye aratır oldu. Anneler Günü ne zamana denk geldiğini tam olarak bilmeyenler ise Anneler Günü bu hafta mı diye ikileme düştü. 14 Mayısa denk gelen Anneler günü için hazırlıklar ise şimdiden başladı.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: