Anneler Günü'ne Doğru

GAZİANTEP(AA) - İslahiye Dervişpaşa İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri "Anneler Günü" etkinliği kapsamında anneleriyle mutfak önlüklerini boyadı.

İslahiye Dervişpaşa İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri "Anneler Günü" etkinliği kapsamında anneleriyle mutfak önlüklerini boyadı. Okul Müdürü Murtaza Çanak, ana sınıfı öğretmenleri Meryem Yaşar ve Eda Kanver ile "Anneler Günü" dolayısayla minik öğrencilerin annelerini okula davet etti. Çocuklar anneleriyle boyadıkları mutfak önlüklerini, annelerine hediye etti. Etkinliğe katılan anne Necibe İma, etkinliğin çok eğlenceli olduğunu belirterek, hediyesini çok beğendiğini söyledi. Bu arada öğrenciler, okul bahçesinde yağlı boyayla resim yaptılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: