Anneler Ve Çocukları Için Kitap Zamanı

Bursa Nilüfer Belediyesi kütüphanelerinde, bu yıl üçüncü kez düzenlenen ‘Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz’ etkinlikleri...

Bursa Nilüfer Belediyesi kütüphanelerinde, bu yıl üçüncü kez düzenlenen ‘Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz’ etkinlikleri kapsamında çocuk kitapları editörleri annelerle buluştu. Tülin Sadıkoğlu ve Ebru Akkaş'ın katıldığı etkinlikte, çocuklar ve kitaplar arasında oluşan sıkı bağlar anlatıldı. 2 gün düzenlenen etkinliklere 10 mahalleden yaklaşık 100 anne katıldı.

Tülin Sadıkoğlu, yaptığı açıklamada çocukların yaşına ve beğenisine uygun kitap seçiminin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Anneler ile birlikte kütüphaneye gelen 5 ve 6 yaşındaki çocuklar ise drama yolu ile kitap okuma-boyama, bilmece çözme ve değişik zeka oyunlarıyla zaman geçirdi.

Reklam
Reklam

'Bu Yaz Annemle Biz Kütüphanedeyiz' etkinliği her yıl; halk sağlığı merkezleri ve muhtarlıklar aracılığıyla 5 ve 6 yaşındaki çocukların belirlenen adreslerini ziyaret eden kütüphane görevlilerinin annelerle tanışmasıyla başlayarak 4 haftada tamamlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: