Annelere 1 Film Fiyatına 2 Film

Kırşehir'de Anneler Gününe özel kampanya düzenleyen Göktuğ Eğlence Merkezi 7D sineması ile annelere 1 film...

Kırşehir'de Anneler Gününe özel kampanya düzenleyen Göktuğ Eğlence Merkezi 7D sineması ile annelere 1 film fiyatına iki film izlettiriyor.

Kırşehir'de yaklaşık bir aydır hizmet vermekte olan eğlence merkezlerinden 7D sinema salonu Anneler Gününe özel promosyon yaptı.

Annesi ile birlikte 7D sinemada 3 boyutlu film izlemeye giden herkese 2. film ücretsiz.

1 film fiyatına 2 tane 3 boyutlu film izleme imkanı sunan firma yetkilisi Selçuk Yılmaz, "Kırşehir'de farklı bir alanda hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktayız. 7D sinemaya biz gençler ve çocuklardan beklerdik ama onlar kadar ailelerinde ilgisi var bu durumda bizleri ziyadesi ile mutlu etmekte. Eğlence kültürüne böyle bir alanda hizmet veriyor olmak bizleri çok mutlu etti. Sosyal anlamda ailelerin çocukları ile gelip hafta sonlarını ve boş vakitlerini burada geçiriyor olmaları bizleri hoşnut ediyor. Bizlerde Kırşehir'de yaşamakta olduğumuz bu ilgiye duyarsız kalalım istemedik ve yaklaşmakta olan anneler gününe özel bir promosyon yapmak istedik" dedi.

Reklam
Reklam

Anneler Gününde hem çocuğuna yarar hem de annelerin farklı bir gün yaşaması için bu uygulamaya başladık. Annesi ile bir filme gelen herkese ikinci filmi ücretsiz sunacağız. Bu bizim alanımızda Kırşehir'de bir ilk olacak" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: