Annelere Aile Eğitimi Kursu

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde aile eğitimi kursu açıldı.Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman, kendilerine gelen...

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde aile eğitimi kursu açıldı.

Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman, kendilerine gelen talep üzerine bu kursu açtıklarını söyledi. Kursiyerler iki farklı gruba ayrılarak kaymakamlık toplantı salonunda eğitim görüyor. Üç ila altı yaş arasında anne adaylarına Hülya Burucu tarafından pratik ve teorik dersler veriliyor. On dört hafta sürecek kursun maksadının donanımlı anne adayları yetiştirmek olduğunu söyleyen Burucu, kurs sonunda annelerin çocuklarla daha sağlıklı bir iletişim kurabileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anne adaylarına haftalık küçük kitaplar dağıtıldığını kaydeden Burucu, “Kursiyerlerimiz bu bilgileri derslerden sonra evde çocuklarıyla beraber uygulamalı olarak öğreniyor” dedi.

Üç ila altı yaş arasında anne ve çocuk iletişiminin son derece önemli olduğunun altını çizen Burucu, sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için aile fertlerinin çocuklarıyla iyi bir iletişim içinde bulunması gerektiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz