Annelere En Güzel Hediye Miniklerden

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu tarafından anneler gününe özel bir program düzenlendi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu tarafından anneler gününe özel bir program düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda anaokulu öğrencileri sergiledikleri gösteriler ve şiirleriyle annelerine en güzel hediyeyi verdi. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İlknur Mert, "Bugün yavrularınız sizlere olan sevgilerini bir kez daha dile getirecekler. Sizin için dans edecekler, sizin için şarkılar söyleyecekler, şiirler okuyacaklar. Kalplerinde bu heyecanlarla sahneye çıkacaklar. Onları izlemek sizler için ve bizler için gurur vericidir. Bizlere bu güzel günü yaşatacak olan değerli minklerimize, onlara rehberlik eden öğretmenlerimize, okul öncesi eğitime önem vererek çocuklarınızla bizi buluşturan siz değerli velilerimize ve okulumuzun tüm personeline teşekkür ediyorum. Değerli veliler, bizler anneye sadece anneye de değil büyüklerimize değer veren, saygı duyan, vefa gösteren bir toplumuz. Bundan sonra devam edecek olan neslimiz de inşallah en az bizler kadar vefakar olurlar" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilere sergilenirken, program miniklerin annelerine hediyelerini vermesiyle son buldu. Program İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar tarafından da takip edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz