Anneleri ölen 6 köpek yavrusuna sahip çıktı

Alaplı'da anneleri ölen 6 köpek yavrusuna Alaplı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi İşçisi Hasan Yenilmez sahip çıktı.

Alaplı’da 4 tanesinin anneleri ölen, 2 tanesinin anneleri ise kayıplara karışan 6 köpek yavrusuna Alaplı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi İşçisi Hasan Yenilmez sahip çıktı.

Yavru köpekleri çöplerden topladığı yemek artıkları ve kendi imkanları ile beslediğini belirten Yenilmez, “ 4 tane yavrunun anneleri öldü, iki tanesinin annesi ise dün akşam bir bayana saldırdı, annesini yakalayamadık, yavrularını Sokak Hayvanları Bakım Merkezine getirdik” dedi

Yavru köpekleri besleme konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Yenilmez, “ Bu yavru köpeklere yemek verme konusunda sıkıntı çekiyoruz. Esnafın duyarlı olmasını istiyoruz. Esnafımızdan yemek artıklarını bir poşete koyup belediye haber vermelerini bize teslim etmelerini istiyoruz. Yemekleri çöpten topluyorum. Sabah erken saatte çöplerden yemek artıklarını toplayarak bu yavru köpeklerin karınlarını doyuruyorum. Esnaflarımızdan artık yemek alamıyoruz. Esnaflarımızdan beklentimiz arta kalan börek, poğaça ve yemek atıklarının belediyeye verilmeleridir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz