Annelerin Sertifika Heyecanı

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Anne eğitim programı"...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Anne eğitim programı" sertifika töreni yapıldı.

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende eğitime katılan anneler Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’tan sertifikalarını aldı.

14 hafta süren eğitimlerde annelere bebek bakımı, aile içi iletişim gibi konularda eğitim verildi. Sertifika törenine katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, annelerin toplumdaki yerine dikkat çekerek gerçekleştirilen eğitimlerin önemine değindi. Anneler kadar babaların da bu eğitimleri alması gerektiğini söyleyen Ataç, “Baba Destek” programlarının da yapıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Yapılan sertifika töreninde Başkan Ataç'tan sertifikalarını alan anneler programın kendileri için yararlı olduğunu ifade ederek çocuklarla doğru iletişim kuran anneler olarak artık daha fazla özgüvene sahip olduklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: