"Annemin Gizli Dünyası" Projesi Tamamlandı

Palandöken Kaymakamlığı'nın ortaklığında, Karsapanı Derneği tarafından hazırlanan "Annemin gizli dünyası" projesi tamamlandı.

Palandöken Kaymakamlığı'nın ortaklığında, Karsapanı Derneği tarafından hazırlanan "Annemin gizli dünyası" projesi tamamlandı.

SODES kapsamında yürütülen projenin sona ermesi nedeniyle Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi'nde, proje kapsamında eğitim gören kursiyerlere, iş kadınları kendi hayat hikayelerini anlattı.

Proje Koordinatörü Süheyla Doğrudil, risk grubunda bulunan 60 kadına yönelik verilen eğitimlerle, kadınların kendi ayakları üzerlerinde durmalarına yardımcı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Kadınların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak için verilen eğitimlerin de başarıyla sonuçlandığını belirten Doğrudil, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Rutin olarak yaşadıkları ortamdan uzaklaşan ve meslek edinerek kendi ayakları üzerlerinde durmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan projede başarılı sonuçlar elde edildi. Psikologlar ve uzmanlar nezaretinde verilen eğitimlerin ardından kadınlarımızın kendine olan öz güvenlerinin arttığını gördük."

İş kadını Nurten Keskin Rollier ve psikolog Özden Bilgin'in proje kapsamında eğitim gören kursiyerlere kendi hayat hikayelerini anlatmasının ardından program sona erdi.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz