Annenin Çocuklarını Zehirle Öldürüp Intihara Kalkışması

Antalya'da anneleri tarafından öldürülen 2 ve 3 yaşlarındaki iki erkek çocuğun cenazeleri yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morgundan alındı.

Antalya'da anneleri tarafından öldürülen 2 ve 3 yaşlarındaki iki erkek çocuğun cenazeleri yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morgundan alındı.

Anneleri Fatma D. tarafından fare zehiriyle zehirlenen 2 yaşındaki Kaan ile 3 yaşındaki Hakan Selim'in Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınan cenazelerinin kent merkezindeki Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Çocuklarını zehirledikten sonra Antalya Bulvarı'nda otomobilin önüne atlayarak intihar girişiminde bulunan anne Fatma D, Manavgat ilçesindeki özel hastaneden taburcu edildi.

Reklam
Reklam

Sorgulanmak üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Fatma D'nin, binaya girerken sürekli ağladığı görüldü.

Fatma D'nin çocuklarını zehirledikten sonra kayınvalidesi Fikriye D'yi aradığı, çocuklarını öldürdüğünü, kendisini de öldürmeye hazırlandığını söylediği ve kayınvalidesinden helallik istediği öğrenildi.

-Kendisi de zehirden içmiş-

Fatma D'nin çocuklarına fare zehiri içirdikten sonra kendisinin de aynı zehirden içtiği, zehrin etki etmemesi üzerine dışarı çıkarak otomobilin önüne atlayıp intihara kalkıştığı belirtildi.

Öte yandan, daha önce isminin Emrah olduğu açıklanan çocukların babasının isminin Serkan olduğu, eski eşinin nafakasını ödemediği gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı çıkarılan Serkan D'nin 16 Haziran'da Burdur'un Bucak ilçesinde polis kontrolü sırasında yakalandığı bildirildi.

Antalya'da yaşayan 26 yaşındaki Fatma D, dün gece 3 yaşındaki oğlu Hakan Selim D. ve 2 yaşındaki Kaan D'yi fare zehiri içirerek öldürmüş, daha sonra Antalya Bulvarı'nda bir otomobilin önüne atlayarak intihara kalkışmıştı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fatma D, buradan Manavgat'taki özel hastaneye sevk edilmişti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: