Annenin Çocuklarını Zehirle Öldürüp Intihara Kalkışması

Antalya'da 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne hakkında hazırlanan iddianamede, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Antalya'da 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne hakkında hazırlanan iddianamede, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.

Merkez Kepez ilçesindeki evlerinde oğulları 3 yaşındaki Hakan Selim D. ve 2 yaşındaki Kaan D'yi fare zehiri içirerek öldürdüğü, ardından bir aracın önüne atlayarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen anne Fatma D. hakkında Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddiana, Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, Türk Ceza Kanunu'nun 81. ve 82/1-D-E maddeleri gereğinde Fatma D'nin 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.

Reklam
Reklam

Fatma D'nin yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde önümüzdeki günlerde başlanılacağı bildirildi.

-Olayın geçmişi-

Antalya'da 21 Haziran'da merkez Kepez ilçesi Kanal Mahallesi'nde yaşayan anne Fatma D'nin (26), 3 yaşındaki oğlu Hakan Selim D. ve 2 yaşındaki Kaan D'ye fare zehiri içirdiği iddia edilmişti. Çocuklar olay yerine hayatını kaybetmesinin ardından anne Fatma D, Antalya Bulvarı'nda bir otomobilin önüne atlayarak intihar girişiminde bulunmuştu.

Yaralanan Fatma D, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alınmıştı. Fatma D, çıkarıldığı mahkeme tutuklanmıştı.

Evde bir de intihar mektubu bıraktığı öğrenilen Fatma D'nin mektubunda "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Kocam cezaevine girdi. Kocacığımı çok seviyorum. Aşkım. Kayınvalidemi seviyorum. Yalnızım" gibi ifadeler kullandığı öğrenilmişti.

Fatma D'nin tır şoförlüğü yapan eşi Emrah D'nin eski eşinin nafakasını ödeyemediği için tutuklandığı ve cezasını Bucak Cezaevi'nde çektiği belirtilmişti.

Muhabir: Süleyman Elçin

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: