Annenin Çocuklarını Zehirle Öldürüp Intihara Kalkışmasıyla Ilgili Dava

 Antalya'da, 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Antalya'da, 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya "Tasarlayarak birden fazla kişiyi öldürmek" iddiasıyla tutuklu yargılanan Fatma D. ile avukatı katıldı. Duruşmada hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Fatma D, "Fare zehirini ben içtim. Daha sonra kendimi bir aracın altına attım. Çocuklarıma zehir vermedim. Onların nasıl öldüğünü bilmiyorum" şeklinde savunma yaptı. Mahkeme heyeti, savcılıkça müebbet hapis cezasına çarptırılması istenilen Fatma D'ye, mütalaaya uygun olarak "Tasarlayarak birden fazla kişiyi öldürmek" suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karardan sonra fenalaşan D, görevliler tarafından mahkeme salonundan çıkarıldı. Antalya'da yaşayan 26 yaşındaki Fatma D'nin, 2012 yılında 3 yaşındaki oğlu Hakan Selim D. ve 2 yaşındaki Kaan D'yi fare zehiri içererek öldürdüğü iddia edilmişti. Daha sonra Antalya Bulvarı'nda bir otomobilin önüne atlayarak intihara kalkışan Fatma D, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tutuklanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: