Anneniz İçin Son Moda Öneriler

Anneniz için en son moda hediye seçenekleri..

DESA’nın Anneler Günü için düzenlediği “ikinci ürüne %25 daha az ödeyin” kampanyası kapsamında yapılan tüm alışverişlerde, satın alınan her ikinci ürüne %25 daha az ödenecek. Koleksiyon İstanbul’da Nişantaşı Abdi İpekçi, Capacity Mall, Capitol, Astoria, Suadiye, Ankara’da Panora ve Cepa, İzmir’de Forum Bornova ve Alsancak, Mersin’de Mersin Forum ve Adana Seyhan DESA mağazalarında satışa sunuluyor.


Camper’ın ilkbahar – yaz sezonu için tasarladığı ayakkabılarından birini aldığınızda anneniz havalara uçacak. Sandaletler, babetler, burnu küçük açık ayakkabılar, topuklular… Örgülü renkler, rugan ve kırsal görünümlü farklı malzemeler ile birleşerek sonsuz sayıda farklı stil ortaya çıkarıyor. Yeni sezonun canlı renkleri Camper’da eğlenceyi en yüksek düzeye çıkarıyor. Elektrik renkler, flor tonları ve metalik tonların özel ışıltısı dikkat çekiyor.

Reklam
Reklam

Tommy Hilfiger Anneler Günü’nde annenize sonsuz seçenekler sunuyor… İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda hırkadan, eteğe, elbiseden gömleğe, ayakkabıdan çantaya kadar annenize birçok hediye seçeneği bulmak mümkün.


Annenizin kalbinden geçen bir Converse mutlaka vardır, onu bulmak size düşüyor…

Converse Jack Purcell Ayakkabı : 139 YTL
Converse Chuck Taylor Ayakkabı : 99 YTL
Converse Yeşil T-Shirt : 39,00 YTL
Converse Sarı T-Shirt : 34,90 YTL



Sisley’in, kişisel tercih ve giyim zevklerinin yıldızlar tarafından yönlendirildiği düşüncesinden yola çıkarak hazırladığı 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, trendleri takip eden annelere hediye edilmeyi bekliyor. Sisley koleksiyonundaki farklı seçeneklerle, her annenin burcuna uygun giyim tarzını yakalamak mümkün. Vücudu saran elbiseler ve kruvaze bluzlar toprak grubu kadınlarının tercihini oluştururken; deniz havasını yansıtan lacivert, kırmızı ve beyaz mini etek ve şortlar, su grubundaki annelerin zevkini yansıtıyor. Hava grubu kadını için tasarlanan geniş kollu beli saran bluzlarda mürdüm ve kahve tonları hakimken; tutku ve cazibenin simgesi ateş kadınları için, parlak desenler ön plana çıkıyor.

Reklam
Reklam

İtalyan moda markası United Colors of Benetton, 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda bulunan farklı tarzlara hitap eden şık tasarımlar, Anneler Günü için cazip hediye alternatifleri sunuyor. Çalışan annelerin sadelik ve zarafetini ön plana çıkaran düşük belli pantolonlar, ipek ve keten trikolar, kısa trençkotlar ve elbiseler rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Gül kurusu, bej ve siyah tonlarında bol pantolonlar ve dizüstü etekler, onları tamamlayan rengarenk birbirinden şık çantalar ve kemerler hediye seçeneklerinden sadece birkaçını oluşturuyor.



Genç ve dinamik kadınların tercihi Tita, yaz koleksiyonu için tasarladığı birbirinden şık trikolarında Anneler Günü’ne özel %30 indirim sunuyor. Yazın tüm canlı renklerini bir araya getiren Tita’da, indirimler trikolarla sınırlı değil.Tüm Tita mağazalarında 2 ürün birden alanları %20, 3 ürün alanları ise %30 indirim fırsatı bekliyor.