Annesi için lokma döktürdü

Asmin Medya ve Kent09 Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Cemil Ağırbaşer, geçen sene vefat eden annesi için vatandaşlara lokma hayrı yaptı.Cemil Ağırbaşer, geçen sene 20 Haziran’da, 64 yaşında hayata gözlerini yuman annesi için lokma döktürdü.

Asmin Medya ve Kent09 Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Cemil Ağırbaşer, geçen sene vefat eden annesi için vatandaşlara lokma hayrı yaptı.
Cemil Ağırbaşer, geçen sene 20 Haziran’da, 64 yaşında hayata gözlerini yuman annesi için lokma döktürdü. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ofisinin önünde döktürdüğü lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Meslektaşlarının da yalnız bırakmadığı Ağırbeşer’e vatandaşlar başsağlığı dileyerek lokma hayrı için teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz