Annesi Ölen Yavru Keçiye Evde Bakım

Adana'da doğum yaptıktan bir hafta sonra yılan sokması sonucu ölen keçinin yavrusuna sahip çıkan bin...

Adana'da doğum yaptıktan bir hafta sonra yılan sokması sonucu ölen keçinin yavrusuna sahip çıkan bin aile, yavru keçiyi evde biberonla besliyorlar.

Merkez Seyhan ilçesinde ikamet eden Üzeyr Demirel (59) ve ailesi, doğum yaptıktan bir hafta sonra yılan sokması sonucu ölen keçinin ortada kalan yavrusunu evlerine getirerek bakması komşuları arasında ilgi odağı oldu. Ceylan adını verdikleri keçi yavrusu, sanki dağdaymış gibi çekyatların üzerine çıkıp atlaması dikkat çekiyor. Keçi yavrusunu Üzeyr Demirel ve eşi Fatma Demirel biberonla süt vererek besliyor. Bir bebek gibi biberondan sütünü içen keçi yavrusuna Demirel ailesi de adeta bebek muamelesi yapıyor.

Reklam
Reklam

Üzeyr Demirel, keçinin annesiz kalmasının ardında çok küçük olduğu için kendi kendine beslenemeyeceğini düşünerek eve getirdiklerini belirterek, "Evde keçiyi kendi elimizle besliyoruz. Onun dağda kalıp telef olmasına göz yumamazdık. Evde sanki bir fert gibi ona bakıyoruz. Bebeklere verilen biberunla süt veriyoruz. Keçi kendi kendini besleyene kadar biz bakacağız. Ondan sonra ait olduğu doğaya götüreceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: