Annesi Sertaç Için Çok Sevdiği Yemekleri Hazırladı

Afganistan'da Taliban militanlarınca kaçırılmasının üzerinden 2.5 yıl geçtikten sonra serbest bırakılan teknisyen Sertaç Dikilitaş'ın Adana'daki...

Afganistan'da Taliban militanlarınca kaçırılmasının üzerinden 2.5 yıl geçtikten sonra serbest bırakılan teknisyen Sertaç Dikilitaş'ın Adana'daki evinde bayram havası yaşanıyor. Anne Nursel Dikilitaş oğlu için çok sevdiği yemekleri hazırladı. Sertaç Dikilitaş geleceği saatte davul zurnalarla kurban kesilerek karşılanacak.

Merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi’nde oturan Sertaç Dikilitaş'ın annesi Nursel Dikilitaş, oğlunun serbest kalmasının ardından büyük sevinç yaşadığını belirterek, televizyondan izlediği oğlunun sakallı hali için "Çok yakışmış" dedi. Oğlunu dört gözle beklediğini anlatan Nursel Hanım, "Yemekler yapıyorum, Allah yardımcı olan kişilerden razı olsun. Televizyonda gördüm. Sakal bırakmış, iyi çok şükür, sağlığı yerinde yakışmış. Gelmesini dört gözle bekliyorum. Onun için yaprak sarma, dolma yaptım." dedi.

Reklam
Reklam

Telefonla görüştüğünü, oğlunun sağlığının yerinde olduğunu söylediğini belirten anne Dikilitaş, "Sertaç bana 'çok şükür mutluyum. Kavuşmaya az kaldı, ha bugün ha yarın. Artık ağlamayacağız' dedi." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: