Annesinin katilini ziyarete gelenlere kurşun yağdırdı: 5 yaralı

Ankara Sincan Cezaevi ziyaretçi girişinde, annesinin katilinin ziyaretçileriyle tartışan bir kişi, aynı aileden 4'ü kadın...

Ankara Sincan Cezaevi ziyaretçi girişinde, annesinin katilinin ziyaretçileriyle tartışan bir kişi, aynı aileden 4'ü kadın 5 kişiyi silahla yaraladı. Gardiyanlar tarafından etkisiz hale getirilen zanlı gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde Doğan Can Y. (18), Salim Y. ve isimleri henüz belirlenemeyen iki kişi, Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunan akrabaları İlhan Y. ve Turhan Y.'yi ziyarete geldi. Doğan Can Y., burada annesinin katil zanlısı olan ve aynı cezaevinde tutuklu bulunan Serhat H. Ve Fazlı K.’nın yakınlarıyla karşılaştı. Tarafların tartışması kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavganın ardından yanında taşıdığı silahına davranan Doğan Can Y., Songül H., Aslı H., Sibel H. ve Candeğer H. ile Sılay H.’nin üzerine kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Cezaevi ziyaretçi girişinin camlarını da kıran Doğan Can Y. gardiyanlar tarafından etkisiz hale getirildi.

Reklam
Reklam

Yaralılar, cezaevi revirinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Sincan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Etkisiz hale getirilen zanlı Doğan Can Y., polis ekiplerine teslim edilerek, Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Diğer üç kişinin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: