Anneye 'hayatımın Başrol Oyuncusu Oskar'ı

Anneler Günü'nde okulda olması nedeniyle annesiyle birlikte geçiremeyen 22 yaşındaki Zeynep Şen gecikmeli olarak Annesi'nin...

Anneler Günü'nde okulda olması nedeniyle annesiyle birlikte geçiremeyen 22 yaşındaki Zeynep Şen gecikmeli olarak Annesi'nin Anneler Günü'nü kutladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Matematik Bölümünde okuyan, Anneler Günü'nde Annesi 50 yaşındaki Sermin Şen'in yanında olamayınca ona geçtiğimiz akşam sürpriz bir kutlama yaptı. Köyceğiz'de verilen bir kokteyl'de Annesinin Anneler Günü'nü gecikmeli olarak kutlayan Zeynep Şen, Annesi için özel Oskar Heykeli yaptırdı.

Heykele, 'Hayatımın başrol oyuncusu, Bitanem, Anneler Günün Kutlu Olsun. Hayatımın tüm sahnelerinde hep yanımda ol' yazdıran Zeynep Şen, "Annem benim hayatımın başrol oyuncusu. Okulda olduğum için Anneler Günü'nü kutlayamamıştım, Bende böyle bir hediye düşündüm" dedi.

Reklam
Reklam

Hediyeyi görünce çok şaşıran Sermin Şen ise, "Kızımın bu hediyesi beni çok mutlu etti. Onun hayatında ne kadar önemli bir yerim olduğunu daha iyi anladım, çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz