"Anonim" tek konser için bir araya geliyor

1986-92 yılları arasında Ankara'nın en popüler mekanları A Bar, Grafitti, Mimarlar Derneği ve Manhattan'da çalan, ODTÜ, Bilkent ve Hacettepe'de konserler veren Grup Anonim, 14 yıl sonra tek bir konser için birleşip sahneye çıkıyor. 6 Mayıs 2006 tarihinde, saat 21.30'da gerçekleştirilecek konserin mekanı Ortaköy 212.

İstanbul'da yaşayan TED Ankara Koleji mezunlarının organize ettiği gece, DJ Bear ve DJ M.Gee'nin çalacağı 70-80 ve 90'ların hit parçalarıyla başlayacak. Daha sonra sahne alacak Grup Anonim, 14 yıl önceki repertuarlarını aynen çalacak.

Reklam
Reklam

Gecenin amacı hem Grup Anonim'i tekrar bir araya getirip hayranlarıyla bir kez daha buluşturmak hem de 80'li, 90'lı yılların eğlence anlayışını tekrar canlandırmak. 30 yaşın üstünde olup da artık eskisi gibi eğlenecek mekan bulamayanlar için ideal bir alternatif olacak parti, usta DJ lerin performansıyla son bulacak.

GRUP ANONİM KİMDİR?

Grup Anonim 1980 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından kuruldu. 1986 yılında Milliyet Müzik Yarışması'nda Ankara birincisi olan grup aynı yıl liseden mezun oldu. Tüm üyeleri ODTÜ'ye giren grup, çalışmalarını burada da sürdürdü. Bazıları daha sonra ODTÜ'den ayrılarak çeşitli üniversitelere dağılsa da Anonim üyelerinin beraberlikleri bozulmadı. Ankara'nın en popüler mekanlarında çaldılar, hemen hemen tüm üniversitelerde konserler verdiler. Rock, reggea, country tarzı parçaları kendi yorumlarıyla çalmaları ve sahne şovlarıyla kısa sürede herkes tarafından sevildiler. 1987 yılında Ankara Sanat Kurumu "En İyi Tiyatro Müziği" ödülünü aldılar.1988'de Polonya'da yapılan Avrupa Gençlik Müzik Festivali'nde ikincilik ödülünü kazandılar. 1992 yılında dağılan grup 14 yıldır hiç birlikte sahneye çıkmadı.

Reklam
Reklam

GRUP ÜYELERİ ŞİMDİ NE YAPIYORLAR?

Murat Bulgak (Üst Düzey Yönetici – Estetik Kliniği Sahibi )

Serhat Başer (Müzisyen )

Önder Gürkan (Grafik Tasarımcı - Bowling Milli Takım Antrenörü )

Baler Eskibatman (Üst Düzey Yönetici )

Doğan Tuncalı (Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı )

Tunç Tekelioğlu (Elektronik Mühendisi )

Yener Çeltikçi (Satış Yöneticisi )

Murat Erdem (Müzisyen)

Tarih: 6-Mayıs-2006

Saat: 21:30

Yer: Ortaköy 212

Biletler: 20 YTL (İlk içki dahil )