ANSİAD, Üyeleri Yeni Atanan Başsavcı Bağcı'yı Ziyaret Etti

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) yönetim kurulu üyeleri, yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı'yı ziyaret etti.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri, yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı'yı ziyaret etti. Ziyarette ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, derneğin Antalya ve Batı Akdeniz'de küresel rekabete açık ve güçlü bir ekonominin, çağdaş bir toplumsal yapının oluşumuna katkıda bulunduğunu söyledi. 151 üyesi bulunan ANSİAD'ın kent ekonomisinin gelişmesine önemli katkılar sağladığını belirten Eroğlu, dernek bünyesinde tarım, ticaret, inşaat ve sanayi sektörlerinin etkin olduğunu vurguladı. Eroğlu, 2001 yılında hazırladıkları "Yargıda Reform" paketinin ülke çapında ses getirdiğini de kaydetti. Başsavcı İbrahim Bağcı da iş dünyasının ülke kalkınmasında katkı sağladığını ifade ederek, "Bir ülkede işadamları ne kadar başarılı ise devlet o oranda vergi tahsil eder, bireylerin refahı da buna göre artar. Kutsal bir iş yapıyorsunuz, istihdam yaratarak bireylerin refahını sağlıyorsunuz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: