Ansiad’dan Tütüncü’ye Ziyaret

Antalya Sanayici İşadamları Derneği’nin (ANSİAD) yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin kent...

Antalya Sanayici İşadamları Derneği’nin (ANSİAD) yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin kent için atılacak her olumlu hareketin yanında olacağını belirtti.

Antalya Sanayici İşadamları Derneği’nin (ANSİAD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Tütüncü ve ANSİAD yöneticileri arasında Antalya’yla ilgili sorunlar ve çözümleri konusunda görüşler paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Kentin daha yaşanabilir bir şekilde gelişmesinde yerel yönetimlerin büyük sorumluluklar taşıdığına dikkat çeken ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, özellikle beton yapılarda görüntü kirliliğine neden olan gelişi güzel konuşlandırılmış klima ve güneş enerji sistemleri için belediyelerin bir an önce önlem alması gerektiğini söyledi.

Başkan Tütüncü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kentin doğru yapılaşmasının gereklerini Kepez Belediyesi olarak her fırsatta dile getirdiklerini ve bu yönde atılacak her adımı desteklediklerini ifade etti. Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak kent için atılacak her olumlu hareketin yanında olacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: