Antakya Belediye Başkanı Savaş, Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Yılın En İyi Yerel Yöneticisi" yarışmasında 'Tarihi

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Yılın En İyi Yerel Yöneticisi" yarışmasında 'Tarihi dokuyu koruma ve yaşatma, restorasyon çalışmaları, Habib-i Neccar, Uzun Çarşı Restorasyon Projesiyle' yılın belediye başkanı seçildiği bildirildi.

Antakya Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Başkan Savaş'ın Kayseri Kültür ve Turizm Müdürülüğü Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine iş programı nedeniyle katılamadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Aldığı ödülle ilgili açıklama yapan Savaş, Antakya Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu projeler ve bölgesinde örnek alınan hizmetleriyle 2009 yılından bugüne sayısız ödüle layık görüldüğünü kaydetti.

Savaş, yaptıkları projelerle Antakya'yı marka şehir yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Muhabir: Salim Taş / İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: