Antakya Belediye Başkanı Savaş'a Ziyaret

Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve dernek üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve dernek üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ergin, ziyarette yaptığı konuşmada, başta Hatayspor olmak üzere, ilde profesyonel-amatör tüm spor branşlarına, spor kulüplerine ve sporculara sağladığı destek ve katkılardan ötürü Başkanı Savaş'a teşekkür ettiklerini belirtti.

Ergin, Savaş'ın spora ve sporcuya yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını ve dernek olarak sonuna kadar desteklediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Başkan Savaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Hatayspor olmak üzere şehirde özellikle salon sporlarında faaliyet gösteren takımlara destek verdiğini ve verilen bu desteğin daha geniş kitleler tarafından daha da artırılmasını diledi.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Ergin, dernek üyeleri adına, Başkan Savaş'a, spora ve sporcuya olan katkı ve desteklerinin bir ifadesi olarak çiçek ve üzerinde Antakya şivesi ifadelerinin esprili bir dille yansıtıldığı bordo-beyaz kaşkol hediye etti.

Muhabir: Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: